ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥ

Αξιολόγηση Atlas VPN

-
Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη
Η ετυμηγορία μας: Το Atlas VPN πιθανότατα αποτελεί μια από τις καλύτερες προσφορές όταν μιλάμε για δωρεάν υπηρεσίες VPN με απεριόριστο όγκο δεδομένων και ισχυρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Δεν προκαλεί βέβαια επίσης έκπληξη το γεγονός πως η εμπειρία είναι ακόμη καλύτερη όταν εγγραφείτε στην premium υπηρεσία του.
Αποκτήστε Private Internet Access - Προστατέψτε το απόρρητό σας!
Απεριόριστη πρόσβαση σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Ταχύτατες ταχύτητες. Η καλύτερη προσφορά μέσω του συνδέσμου μας...
www.privateinternetaccess.com/ειδική-προσφορά

Περίληψη Αξιολόγησης

Το Atlas VPN κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020, ωστόσο έχει γίνει ήδη μεγάλη κουβέντα γι΄ αυτό στους χρήστες VPN. Διαφημίζεται ως μια δωρεάν υπηρεσία VPN που προστατεύει την ιδιωτικότητά σας, δεν σας βομβαρδίζει με διαφημίσεις, δεν έχει περιορισμό δεδομένων και χρησιμοποιεί στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση. Εν συντομία, προσφέρει όλα όσα δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν άλλα “δωρεάν” VPN, κάτι το οποίο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Φυσικά, εάν επιθυμείτε πρόσβαση σε καλύτερους και γρηγορότερους διακομιστές, το Atlas VPN σας προσφέρει επίσης και μια Premium έκδοση.

Αυτός ο πάροχος VPN αναπτύσσεται επίσης πολύ γρήγορα, διαθέτοντας ήδη πάνω από 570 διακομιστές σε 17 χώρες, σε έναν μόλις χρόνο λειτουργίας. Οι συνδέσεις είναι γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλείς με πρωτόκολλο IPv6 και προστασία κόντρα σε DNS και διαρροές WebRTC. Οι εφαρμογές λειτουργούν με δημοφιλείς υπηρεσίες και είναι συμβατές με Windows, macOS, Android, iOS, και σύντομα, ChromeOS.

Αυτό που μας αρέσει επίσης στη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι το γεγονός πως συλλέγει ελάχιστα δεδομένα. Εάν χρησιμοποιείτε την δωρεάν υπηρεσία, δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε! Όλα ακούγονται υπέροχα μέχρι στιγμής, αλλά ας δούμε εάν και στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι έτσι.

Ιδιωτικότητα / Ανωνυμία

Το Atlas VPN λειτουργεί με έναν τυπικό για την αγορά συνδυασμό AES-256 και IPSec/IKEv2 για την ασφάλεια των δεδομένων του παγκόσμιου ιστού. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου μήπως τα δεδομένα σας πέσουν στα χέρια χάκερ. Τι συμβαίνει όμως με το Atlas VPN το ίδιο, πόσα δεδομένα αποθηκεύονται σε αυτό; Σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου τους:

“Είμαστε ένα VPN χωρίς αρχεία καταγραφής: δεν συλλέγουμε την πραγματική σας διεύθυνση IP και δεν αποθηκεύουμε πληροφορίες που ταυτοποιούν το που περιηγείστε, το βλέπετε ή τι κάνετε στο διαδίκτυο μέσω της σύνδεσης στο VPN. Οι μόνες πληροφορίες που συλλέγονται είναι βασικά στατιστικά ανάλυσης, ώστε να εξασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους χρήστες μας. Αυτό σημαίνει, επίσης, πως δεν διαθέτουμε δεδομένα τα οποία να μπορούμε να κοινοποιήσουμε σε διωκτικές αρχές και σε κρατικές υπηρεσίες, που ζητούν πληροφορίες για το τι κάνετε μέσω μιας σύνδεσης VPN.”

Λοιπόν αυτό είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό, καθώς το Atlas VPN εντάσσεται στη συμφωνία των “5 Ματιών”. Με αυτή την πολιτική καταγραφής δεδομένων, δεν πρόκειται να έχουν στη διάθεσή τους δεδομένα σε καμία περίπτωση. Επιπλέον, το Atlas VPN διαθέτει επίσης έναν Διακόπτη Κλεισίματος (Kill Switch) προκειμένου να σας προστατέψει από διαρροές δεδομένων σε περίπτωση που πέσει κάποια σύνδεση. Ένα ακόμη αξιόλογο χαρακτηριστικό είναι το “SafeBrowse” που σας προειδοποιεί όταν επισκέπτεστε ένα κακόβουλο ή πιθανά επικίνδυνο ιστότοπο. Αυτή τη στιγμή ωστόσο, και τα δύο χαρακτηριστικά του Διακόπτη Κλεισίματος και του SafeBrowse είναι διαθέσιμα μόνο στις εφαρμογές Android και iOS.

Ταχύτητα και Αξιοπιστία

Προκειμένου να δοκιμάσουμε την ταχύτητα και την αξιοπιστία του Atlas VPN, το χρησιμοποιήσαμε για αρκετές εβδομάδες, όχι μόνο για υπηρεσίες λήψης μαζικών δεδομένων και αρχείων, αλλά και για παιχνίδια στο διαδίκτυο και για απλή περιήγηση σε σελίδες στον παγκόσμιο ιστό. Πριν την σύνδεση σε κάποιον διακομιστή, συνήθως είχαμε κατά μέσο όρο ταχύτητα λήψεων 49 Mbps και ανεβάσματος στα 7 Mbps. Η διαφορά ήταν ανεπαίσθητη όταν συνδεθήκαμε σε κάποιον τοπικό διακομιστή, καθώς οι ταχύτητες λήψης μας παρέμειναν σταθερές, κατά μέσο όρο στα 41 Mbps, με την ταχύτητα ανεβάσματος να διαμορφώνεται κοντά στα 4 Mbps. Χωρίς να εκπλαγούμε, οι ταχύτητες έπεσαν λίγο μόλις αλλάξαμε σε διακομιστή στις ΗΠΑ (ήμασταν κάπου στην Ευρώπη την ώρα της αξιολόγησης). Από τα 49 Mbps ως βασική ταχύτητα λήψης, έπεσε γύρω στα 37 Mbps, ενώ η ταχύτητα ανεβάσματος μειώθηκε στα 3 Mbps. Συνολικά, η εμπειρία μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Σημειώστε, ωστόσο, πως οι δοκιμές ταχύτητας πραγματοποιήθηκαν σε λογαριασμό Premium.

Πλατφόρμες και Συσκευές

Το Atlas VPN είναι συμβατό με το κινητό σας τηλέφωνο, με τάμπλετ, με λάπτοπ και σταθερούς υπολογιστές, ενώ υποστηρίζει πλήθος από πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων Android, iOS, macOS και Windows. Αυτή τη στιγμή, το Atlas VPN δεν λειτουργεί σε OSX συσκευές.

windowsmacandroidios

Τοποθεσίες Διακομιστών

Αυτή τη στιγμή, το Atlas VPN διαθέτει συνολικά 573 διακομιστές σε 17 χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σιγκαπούρη, Ισπανία Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες

AustraliaGermanyNetherlandsSpainAustriaHong KongNorwaySwedenBelgiumHungaryPolandSwitzerlandCanadaIndiaRomaniaUnited Arab EmiratesCzech RepublicIrelandSerbiaUnited KingdomDenmarkItalySingaporeUnited StatesFranceJapanSlovakia

Υποστήριξη Πελατών

Το Atlas VPN διαθέτει μια χρήσιμη ενότητα Συχνών Ερωτήσεων στην καρτέλα ΒΟΗΘΕΙΑ. Τα άρθρα δεν είναι πολύ καλά οργανωμένα, αν και βρήκαμε την μπάρα αναζήτησης χρήσιμη για όσα ψάχναμε. Εάν δεν σας βοηθήσει η ενότητα αυτή, μπορείτε να στείλετε όποτε θέλετε ένα email στο support@atlasvpn.com. Εάν είστε Premium συνδρομητής, απλά συνδεθείτε και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε προσωπική υποστήριξη πελατών 24/7.

Τιμές

Σε αυτό το πλαίσιο, ας συζητήσουμε τις διαφορές ανάμεσα στη δωρεάν και στη συνδρομητική υπηρεσία. Η δωρεάν έκδοση σας παρέχει ουσιαστικά απεριόριστο όγκο δεδομένων, κρυπτογράφηση δεδομένων και ιδιωτικότητα, καθώς και περιορισμένη πρόσβαση σε 3 μόνο τοποθεσίες: ΗΠΑ, Ιαπωνία και Αυστραλία. Από την άλλη, ορίστε τι ακριβώς παίρνετε με μια premium συνδρομή:

• Περισσότερες από 20 τοποθεσίες παγκοσμίως και 500+ διακομιστές
• 24/7 προσωπική υποστήριξη
• Ταυτόχρονη χρήση υπηρεσιών premium σε απεριόριστο αριθμό συσκευών
• Χαρακτηριστικό SafeBrowse και έλεγχος ασφάλειας
• Καλύτερη απόδοση υψηλής ταχύτητας και απεριόριστος όγκος δεδομένων

Τώρα που τα έχουμε ξεκαθαρίσει όλα, ας συζητήσουμε για τις τιμές. Το μηνιαίο κόστος δεν είναι ακριβώς και πολύ ανταγωνιστικό στα $9,99, δεδομένου πως η μέση μηνιαία χρέωση για μια υπηρεσία VPN είναι γύρω στα $5. Η τιμή πέφτει σημαντικά εφόσον η συνδρομή σας είναι ετήσια, στα $2,49 ανά μήνα και μειώνεται ακόμη περισσότερο, στα $1.39/μήνα εάν πληρώσετε προκαταβολικά για 3 χρόνια. Παρότι και πάλι δεν είναι η πιο χαμηλή τιμή που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά, αξίζει να σημειωθεί πως το Atlas VPN δεν επιβάλλει κάποιον περιορισμό στον αριθμό των συσκευών που συνδέονται σε έναν premium λογαριασμό. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να αγοράσετε έξτρα συνδρομή για να καλύψετε όλες τις συσκευές σας στο σπίτι!
Αποκτήστε Private Internet Access - Προστατέψτε το απόρρητό σας!
Απεριόριστη πρόσβαση σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Ταχύτατες ταχύτητες. Η καλύτερη προσφορά μέσω του συνδέσμου μας...
www.privateinternetaccess.com/ειδική-προσφορά
Γράψτε μια αξιολόγηση σχετικά με Atlas VPN
Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για να βοηθήσετε τους άλλους.
Captcha
Αποκτήστε Private Internet Access - Προστατέψτε το απόρρητό σας!
Απεριόριστη πρόσβαση σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Ταχύτατες ταχύτητες. Η καλύτερη προσφορά μέσω του συνδέσμου μας...
www.privateinternetaccess.com/ειδική-προσφορά